Eigenaar van Salue Consultancy, Prawien Dhoen, is jong van geest maar altijd in voor een lolletje en kijkt niet graag de kat uit de boom.

In de periode na zijn HBO studie is zijn voorliefde voor relatiemanagement ontstaan en begreep hij dat commitment voor business gaat. Met deze overtuiging is hij aan de slag gegaan als energieke verkoopcoach en heeft hij Salue Consultancy opgericht.

Salue bestaat uit twee worden:
Sales en Value en wordt uitgesproken als ‘Sellyou’. Met zijn ondernemersactiviteiten coacht hij ZZP’ers en MKB bedrijven in het terug krijgen of stimuleren van het verkoopplezier. Dit verzorgt hij via één-op-één
begeleidingstrajecten of workshops. Hiermee helpt hij ondernemers die in de aanpak van alles hebben geprobeerd of juist niet weten welk aanpak aansluit bij het realiseren van de commerciële ambities.

De ‘commerciële ik’ vormt als basis in de begeleidings­trajecten. Met ‘commerciële ik’ worden de commerciële talenten van ondernemers uitgediept. Hierin worden vraagstukken behandeld als:

✔ Wat vind je een leuke manier om te verkopen?
✔ Wat zou je willen leren om jouw commerciële ambitie te verwezenlijken?
✔ Wanneer ervaar jij een commercieel succes?

Aan de hand van de ‘commerciële ik’ wordt een commer­ciële strategie aangescherpt of vernieuwd.
Tenslotte worden de ondernemers gecoached tijdens de implementatie van deze strategie.
Hierin worden de verkoopvaardigheden, door middel van actieve coaching, aangescherpt zodat het realiseren­ van de commerciële ambities goed te doen blijft!
Sinds 2019 maakt Prawien videocontent waarin
inzichten worden gedeeld op het gebied van relatiemanagement

Kijk voor meer informatie op de website
www.salueconsultancy.nl

geef ons een Like en volg ons op:
error0