Adverteren in Together

Together verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 15.000 exemplaren en wordt verspreid onder ondernemers, bedrijfsparken en geselecteerde inwoners in Zuid-Holland. Ons business & lifestyle magazine is ook te vinden op leestafels in wachtkamers, bibliotheken, publieke ruimtes en bij dienstverlenende bedrijven. Het magazine verschijnt digitaal via onze nieuwsbrief, website en onze kanalen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Business & lifestyle magazine Together richt zich op ondernemers, managers, consumers en inwoners uit de regio. Together is meer dan een glossy. Het blad wil ondernemers en inwoners zowel zakelijk als privé inspireren. En bij elkaar brengen. Door te adverteren in ons magazine breidt u uw netwerk uit en komt uw onderneming onder de aandacht van duizenden bedrijven en potentiële klanten in Zuid-Holland.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk gesprek over adverteren in Together ? Neem dan vrijblijvend contact op met de heer Deo Boedhai via 06-28245675 of 085-9022809. Of stuur een bericht naar sales@togetherbusinesslifestyle.nl. Wij staan u graag te woord!