“Betrouwbaarheid, creativiteit, flexibiliteit en snelheid gecombineerd met een flinke dosis eigen initiatief.”

Een grafisch vormgever die uw al u wensen vertaalt naar een ontwerp dat perfect
aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf? Dan bent u bij Mireille van Yperen van DTPH aan het juiste adres. Op inspirerende wijze licht Mireille haar werkwijze toe.

Creatief
“Van kleins af aan zat ik al met een potlood in mijn hand tekeningen te maken. Ook de HAVO heb ik cre­atief tekenend doorlopen. Het was dan ook niet meer dan een logische stap om een creatieve vervolgopleid­ing te kiezen.” vertelt Mireille. De keuze viel op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Ondernemend
In 1995 studeerde Mireille af aan van het Grafisch Lyceum in Rotterdam om daarna direct aan de slag te gaan in de grafische industrie. “Ik zocht een werk­ plek waar ik me thuis voelde en mijn creativiteit op mijn manier kon uiten.” Dit resulteerde in diverse ba­nen bij verschillende drukkerijen en reclamebureaus. “De kennis die ik heb opgedaan bij de verschillende bedrijven door de jaren heen, is heel waardevol gewe­est. Bij drukkerijen leerde ik in de drukkerij zelf nog meer over het drukproces. Op reclamebureaus maakte ik kennis met creatief brainstormen en op DTP­afde­lingen leerde ik wat werken onder druk betekende.” Uiteindelijk koos Mireille ervoor om privé en carrière op een voor haar perfecte manier te combineren. Na de geboorte van haar twee kinderen, werd ook DTPH geboren. “Met DTPH kan ik privé en carrière perfect combineren. Ik run, op mijn geheel eigen wijze een professioneel bedrijf.”

Flexibel en betrouwbaar
De klanten voor wie Mireille de afgelopen vijftien jaar heeft ontworpen zijn zeer divers, maar ze hebben al­lemaal één ding gemeen; ze zijn allemaal zeer tevre­den over de prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met de snelheid waarmee dat het werk geleverd wordt. Betrouwbaarheid, creativiteit, flexibiliteit en snelheid gecombineerd met een flinke dosis eigen initiatief, is voor u als klant van wezenlijk belang. DTPH en Mireille voldoet aan al die eisen. Dit jaar viert Mireille het vijf­ tienjarig bestaan van haar bedrijf. Hoe ze de komende tien jaar ziet? “Ik hoop zeker dit werk nog lang te kun­nen blijven doen. Ik heb er plezier in, om samen met mijn klant de uitdaging aan te gaan het perfecte ont­werp te creëren en dat ook nog eens op tijd afgeleverd te krijgen bij de klant.”

geef ons een Like en volg ons op:
error0